15-04-2014, 21:57
Tak, tylko dlatego żeby ktoś wszedł i się pofatygował, bo nikt z normalnych ludzi nie ma konta na forum... Ty założyłeś konto tylko żeby złożyć skargę
Skarga na doświadczonego pedofila
|
15-04-2014, 21:57
Tak, tylko dlatego żeby ktoś wszedł i się pofatygował, bo nikt z normalnych ludzi nie ma konta na forum... Ty założyłeś konto tylko żeby złożyć skargę
15-04-2014, 22:06
Mniej więcej. Miałem czekać na więcej głupich akcji z twojej strony ?
15-04-2014, 22:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-04-2014, 23:08 przez kubagut445.)
Mowisz o zasluzonym banie dla robo?
Cytuje: "Ale jeżeli zabija Cię potem cały czas w każdej rundzie bez powodu (i ewidentnie się na Ciebie uwziął, np. na początku rundy od razu Cię szuka i chce zabić), to wtedy przeszkadza w grze i może za to zostać ukarany"
16-04-2014, 08:54
Przepraszam że się wypowiadam dopiero teraz ale problemy z netem robią swoje.
A propos tego punktu "Ale jeżeli zabija Cię potem cały czas w każdej rundzie bez powodu (i ewidentnie się na Ciebie uwziął, np. na początku rundy od razu Cię szuka i chce zabić), to wtedy przeszkadza w grze i może za to zostać ukarany" Szkoda tylko że odkąd doświadczony został adminem to ja nic takiego nie zrobiłem bo dostałem bana po 10 minutach gry. Więc to był ban na zasadzie: on mi coś kiedyś zrobił to dam mu bana niech wie że mnie się nie wkurza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
16-04-2014, 09:40
Dobrze mówisz. Dałem ci bana za to co się działo kilka dni temu z mixerem. Mass RDM, przezywanie itd.
Zresztą H@ może to sprawdzić, więc się nie wywiniesz. Następnym razem dam voteban (perm) i to już nie będzie ode mnie zależało
16-04-2014, 09:43
Ale gdzie tu sens? Gdzie tu logika. To tak jakbyś grał na jakimś serwerze długi czas i byś wlepił bana komuś za ro bo cie obraził powiedzmy 2 lata temu. Idąc tym tokiem myślenia to powinno się pobanować więcej osób a nie tylko mnie bo też obrażali innych graczy i też rdmowali.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
16-04-2014, 10:00
O ile wiem , nie masz prawa karać go za to. W takim razie jakby ktoś do mnie powiedział że jestem frajerem i dzisiaj bym dostał admina to powinienem go zbanować według twojej logiki ? Ban w 100% niesłuszny a czekaj , mam nawet pkt. regulaminu na to.
"8. Administrator może gracza, tylko jeżeli sam był w trakcie popełnienia wykroczenia na serwerze i je zauważył." - o ile wiem adminem to wtedy nie byłeś .
16-04-2014, 10:18
16-04-2014, 10:31
Ale ban nadal nie słuszny , złamałeś regulamin. ADMINISTRATOR może zbanować gracza jak był przy aktu łamania regulaminu. Ale ty nie byłeś ADMINISTRATOREM wtedy. Poza tym wątpię żeby jakikolwiek admin zobaczył jak ktoś lamie regulamin a potem banowal go po jakimś czasie.
16-04-2014, 10:34
O Boże..... Nigga proszę Cię. I tak cały server chciał żeby dostał perma, bo tylko psuje grę. Tyle, jak się nie uspokoi to dostanie perma i koniec .
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |