01-09-2013, 15:53
Jak mogliście zauważyć, w dziale Trade'ów znalazło się wiele scam'ów. Ponieważ praktycznie nie gram już w TF'a, potrzebuję znawcy cen.
Wątek ma na celu znalezienie bardzo dobrego znawcy cen przedmiotów w TF'ie, takiego, który opłacalności większości oferty nie musi sprawdzać na stronach do tego przeznaczonych.
Proszę o składanie w odpowiedziach swoich podań, podając także swoje doświadczenie z ów grą.
Najbardziej przekonująca osoba zostanie wybrana na Strażnika cen, ranga ta wiąże się z otrzymaniem moderatora w dziale Trade House, a także miesięczną "wypłatą" w ilości 30 punktów w sklepie. Osoba ta może zostać także w przyszłości wybrana do pilnowania cen, jeżeli uda mi się napisać sieciowego bota do wymiany item'ów na punkty
Proszę, by zgłaszały się tylko osoby kompetentne.
Jakiekolwiek zmiany co do stanu naboru, będą ogłaszane przeze mnie w tym wątku.
Tak długo jak jest on otwarty, trwa rekrutacja.
Pozdrawiam,
Arhenox
Wątek ma na celu znalezienie bardzo dobrego znawcy cen przedmiotów w TF'ie, takiego, który opłacalności większości oferty nie musi sprawdzać na stronach do tego przeznaczonych.
Proszę o składanie w odpowiedziach swoich podań, podając także swoje doświadczenie z ów grą.
Najbardziej przekonująca osoba zostanie wybrana na Strażnika cen, ranga ta wiąże się z otrzymaniem moderatora w dziale Trade House, a także miesięczną "wypłatą" w ilości 30 punktów w sklepie. Osoba ta może zostać także w przyszłości wybrana do pilnowania cen, jeżeli uda mi się napisać sieciowego bota do wymiany item'ów na punkty
Proszę, by zgłaszały się tylko osoby kompetentne.
Jakiekolwiek zmiany co do stanu naboru, będą ogłaszane przeze mnie w tym wątku.
Tak długo jak jest on otwarty, trwa rekrutacja.
Pozdrawiam,
Arhenox
Jam Ci twój Pan i władca, którego prośby czcigodnie wypełniać Tobie, masz przykazane.
------------------------------
------------------------------