10-03-2013, 21:38
7/10 Kocham to kazdy Chłop musi to znac
ops ops cycki cycki <-------- To jest piosenka
[zabawa] oceń poprzedni utwór
|
10-03-2013, 21:38
7/10 Kocham to kazdy Chłop musi to znac
11-03-2013, 10:49
11-03-2013, 15:19
Zgrzytku, skarbie, odróżniaj muzykę. I... Cokolwiek by to nie było, nie zalicza się do muzyki.
Let in your body and the party won't stop!
11-03-2013, 19:29
Jam Ci twój Pan i władca, którego prośby czcigodnie wypełniać Tobie, masz przykazane.
------------------------------
11-03-2013, 22:04
ZAMUŁA OMYGY, ale głos fajny :3 6/10
Mirai Nikki Opening
12-03-2013, 17:29
Haahaha, niezłe, ale sam filmik psychodeliczny Najbardziej mnie "Now, one, two, three, Synchronize" rozbawiło - jakoś mi się nie wiedzieć czemu Pokemony i Yugi You przypomniały (Naruto też)
7/10 No to jak zjechaliśmy na takie tematy to teraz pojedziemy tylko takimi piosenkami http://www.youtube.com/watch?v=ltY-4i8J30g Heh, parę lat temu się oglądało, piosenki melodię do teraz pamiętam - dla mnie jedna z lepszych polskich jeśli chodzi o ten gatunek "filmów". Ma w sobie to coś, co niestety serial utracił po pierwszych sezonach (a może to ja się postarzałem ? O_O). Jam Ci twój Pan i władca, którego prośby czcigodnie wypełniać Tobie, masz przykazane.
------------------------------
Niestety, wyzywajcie mnie ile chcecie, ale nie lubię, nie lubiłem i nie będę lubił pokemonów. Tak tak, wiem, piosenka dzieciństwa, no... ale ja nie miałem kablówki jak byłem mały, a potem nie oglądałem pokemonów. I w sumie jestem z siebie zadowolony, że nie oglądałem jakiegoś mind fucker'a. Dam 5/10, ze względu na to, że innym się to podoba.
Teraz coś odemnie: THE LONELY ISLAND ! Roses are red
Violets are blue I am painis cupcake I will eat you
13-03-2013, 13:39
Słuchając takich kawałków jakie podesłałeś Ghost, zaczynam żałować że dobrze rozumiem angielski.Co do utworu... JOŁ JOŁ ZIĄ JESTĘ ZIĄ JOŁ JOŁ RZUCOM TOPOM O TABORET JOŁ JOŁ (w skrócie bo nawet wokal mi nie podpadł, 0/10).
Dies Irae
Bo to jest TheLonelyIsland To jest tak specjalnie zrobione... jakbyś się nie domyślił... Co do utworu, to dam 3/10, ponieważ od 40 sekundy mam wrażenie że wszystko zlewa się w jedno. Nie lubię też wokalu..Następna nuta (najlepszy rap ever)
THE LONELY ISLAND 2 ! Jak nie rozumiesz angielskiego to nie oceniaj proszę.. Roses are red
Violets are blue I am painis cupcake I will eat you
13-03-2013, 22:13
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
97 gości |