28-01-2015, 22:18
Fakt jest, że po wyjściu na zewnątrz i wymaksowaniu detali, nie jest tak ciekawie, jak Ci mówiłem (GTX 780 SC ACX) - zazwyczaj powyżej 40 FPS, najbardziej tnie, jak się jakiś filmik włącza (albo zombiak na mnie rzuci) - czasami i zwiecha na 10 sekund. Czekam więc na patche. Co do samej gry - przeszedłem tylko trochę więcej fabuły od Ciebie, bo zabrałem się za przejmowanie baz i misjach pobocznych, gra zapowiada się naprawdę ciekawie Już się nie mogę doczekać ulepszeń zwinności, bo póki co czuję się jakiś ociężały. PS. Kawy póki co znajduję mnóstwo, a jest ona dość droga, więc to dobry biznes Nie ogarniam tylko jeszcze cyklu dnia, bo nie wiem, co ile jest noc, a nie można na zegarek spojrzeć
PS. Z Be the Zombie mam dość duże problemy, dwie "rundy" (bo raz szybko przegrałem, drugi facet ragequitował po pierwszym zgonie) rozegrałem, ale nikogo nie mogę znaleźć
PS. Z Be the Zombie mam dość duże problemy, dwie "rundy" (bo raz szybko przegrałem, drugi facet ragequitował po pierwszym zgonie) rozegrałem, ale nikogo nie mogę znaleźć
Jam Ci twój Pan i władca, którego prośby czcigodnie wypełniać Tobie, masz przykazane.
------------------------------
------------------------------