@[CipiSek] Walczę z lenistwem graczy, zmuszam praktycznie wszystkich by na forum wbijali, gdyż to jest główne centrum operacyjne sieci. Gdybym jeszcze dodał zakup VIP'ów na serwerze, to:
1. Byłoby to dużo roboty, żeby wyglądało i robiło tak jak chcę.
2. Na forum byłyby włącznie ze mną 3 osoby.
MN {24/7} to serwer dzienny, TTT bardziej wieczorny, z tego, co zauważyłem.
Ja bym nas taką małą siecią nie nazwał, 2 serwery, które często są full to jest coś, chociaż nawet mniejsze sieci mają dużo większą aktywność graczy.
Nasz TTT jest cały czas w pierwszym 1000 serwerów GMOD, na których gra najwięcej graczy i oscylujemy koło 500 miejsca.
Facebook'a też widzę wszyscy śledzący uważnie obserwują - ponad 60 like'ów, z tego póki co tylko 14 osób widziało ostatni post.
1. Byłoby to dużo roboty, żeby wyglądało i robiło tak jak chcę.
2. Na forum byłyby włącznie ze mną 3 osoby.
MN {24/7} to serwer dzienny, TTT bardziej wieczorny, z tego, co zauważyłem.
Ja bym nas taką małą siecią nie nazwał, 2 serwery, które często są full to jest coś, chociaż nawet mniejsze sieci mają dużo większą aktywność graczy.
Nasz TTT jest cały czas w pierwszym 1000 serwerów GMOD, na których gra najwięcej graczy i oscylujemy koło 500 miejsca.
Facebook'a też widzę wszyscy śledzący uważnie obserwują - ponad 60 like'ów, z tego póki co tylko 14 osób widziało ostatni post.
Jam Ci twój Pan i władca, którego prośby czcigodnie wypełniać Tobie, masz przykazane.
------------------------------
------------------------------