13-08-2013, 08:17
Permanentny mute moim zdaniem również byłby okej choć warto wspomnieć, że ta sytuacja zaczęła się dzień wcześniej od napisania tej skargi - wtedy obelg w stronę AdoPL leciało mniej, lecz po tym co dzisiaj usłyszałem, zdecydowałem się zainterweniować. Pmute i ostatnia szansa na granie zgodnie z moralnymi regułami to chyba najbardziej optymalna opcja dla tych pięciorga przygłupów. Dziękuje za ocenę wizualną skargi Czekam również na słowa oskarżonych, jestem niezmiernie ciekaw, co mają do powiedzenia.
Swoją drogą pozostawianie serwera bez opieki osoby z uprawnieniami do pilnowania porządku jest chyba najgorszą możliwą opcją dla rozwijającego się serwera. Znacznie lepszy wpływ na niego miałoby zatrzymanie go na czas nieobecności albo otworzenie rekrutacji po to, by Ci z potencjałem mogli zaopiekować się graczami.
Swoją drogą pozostawianie serwera bez opieki osoby z uprawnieniami do pilnowania porządku jest chyba najgorszą możliwą opcją dla rozwijającego się serwera. Znacznie lepszy wpływ na niego miałoby zatrzymanie go na czas nieobecności albo otworzenie rekrutacji po to, by Ci z potencjałem mogli zaopiekować się graczami.