(26-01-2014, 15:39)RauRau napisał(a): Wkręcaj im dalej. Przyznaje sie do RDMów, chociaż nie zawsze takowe były, jak widzę kogoś ze snajpą na wzgórzu a obok niego widać że ciało było palone to nie podejdę i sie nie zapytam " Przepraszam, jesteś traitorem ? Pytam się, ponieważ co chwile ktoś umiera dostając ze scouta a koło Ciebie jeszcze jest miejsce po palonym ciele. " Ale taki Septimus zaraz wyskoczy z butthurtem i wyśle mi komende do regulaminu mówiąc, jak bardzo źle gram. Poza tym, od RDMów jest karma, za którą jest autmatycznie dawany ban, wiec nie rozumiem co tu to robi na forum.
Poza tym się wycwaniłeś bo nie wiele wcześniej skakałeś do mnie i gadałeś do wszystkich jaki to dobry jesteś i jak mi nie idzie
RDMowałem Ciebie głównie za brak kultury który reprezentowałeś swoją osobą, idąc za Tobą i widząc jak kogoś rozwalasz i zostawiasz ciało mowie do majka ze jestes traitem i gonie Ciebie na co Ty " Pojebany jestes człowieku " etc. - nie mam dowodu na to i nie wiem kto mi to potwierdzi, ale tak było.
Kolejna sprawa : runde przed wczesniej wspominanym nakłanianiem innych do zabijania sie za pomocą propów ---> sekunde po wybraniu ról załadowałeś mi Heada i powiedziałeś " Detektyw nie potrzebuje dowodów i może wszystko " Btw, ja nie powiedziałem że wbije im do domu i nie wiem co im zrobie jesli tego nie zrobia, ja tylko rzucilem hasło... niby Ci to przeszkadza a też brałeś w tym udział, to smutne.
Znajdź mi w regulaminie punkt mówiący o tym, że mówienie że ktoś jest podejrzany jest karalne Poza tym to dziwne, że akurat mówisz o tym że to CIEBIE wkręcam w bycie traitem czy coś - czemu nie napisałeś że innych też ? Aaa poczekaj, może po prostu nie mam interesuje w tym, ponieważ inni nic nie odwalają i nie robią sobie ze mnie wroga ? jeśli ktoś komuś psuje swoją rozgrywke to Ty swoją obecnością bo pierw sie rzucasz a potem nagrywasz filmiki na których wyglądasz na niewinnego a ja wychodze na takiego, który nie ma co robić i rzuca sie w necie. To tak jak pobić kogoś na ulicy i w momencie kiedy on będzie sie bronił zadzwonić po policje mówiąc że on bije...
Ty to masz kreatywną głowę. Nie podpalam ludzi ani nic, afczę sobie czy też po prostu obserwuję teren za pomocą scouta, a z automatu w moją stronę lecą jakieś zdania gdzie ja jestem podejrzany i robiłem [to] i [tamto].
Nie wysyłam Ci linków do regulaminu(wtf?)
Nie skakałem do Ciebie, ani nic. No chyba że wiadomość pod koniec rundy, o treści ": D" jest jakoś szalenie prowokująca, a przechwalam się czym? Po prostu piszę że "Mam Cię!" czy cokolwiek innego, nie piszę "ale was zjechalem, wy zero skilla macie".
Nie kojarze też "jestem detektywem i moge wszystko", ani załadowania ci kulki w łeb. Serio.
Możesz sam zacząć nagrywać, jeżeli Ci nie odpowiada to co wysyłam.
Sądzę jednak że ciągłe zabijanie danej osoby/tworzenie zamieszania(np. poprzez oskarżanie kogoś innego bez przyczyny), zaniża jakość serwera, a Twoje zachowanie jest dosyć słabe i chamskie.