07-09-2013, 16:09
(07-09-2013, 15:52)Vivat :O napisał(a):(30-08-2013, 15:26)Arhenox napisał(a): urok TTT leży w atmosferze
Tak, ale tutaj tej atmosfery nie doświadczysz. To jest serwer, na który patrzy się raz na miesiąc i nie opiekuje się nim jak powinno. Wejdź sobie na jakiś konkretnie dobry angielski serwer TTT i tam dowiesz się, co to jest atmosfera.
Już na JB z samymi dzieciakami gra się przyjemniej niż na tym serwerze udającym TTT.
Jeżeli nie przestaniesz, to będę zmuszony zgłosić gdzieś tą sprawę. Czy ty naprawdę myślisz, że jestem taki głupi ?
Jedna osoba, która ma coś do tego TTT, na dodatek z tym samym początkiem IP i podająca fałszywe email'e przy rejestracji. Prosiłem o to byś przestał się tu zjawiać, a ty pomimo "OK" ciągle mnie nękasz. Powtarzam ostatni raz - spadaj na inne serwery, a nasz zostaw w spokoju. Opiekuję się nim, ale zauważ, że jestem sam, na dodatek uczniem gimnazjum, co niestety nie pozwala mi na "24/7" support.
Załóż własny serwer i go rozkręć - zobaczymy co potrafisz.
Wątek zamykam.
Jam Ci twój Pan i władca, którego prośby czcigodnie wypełniać Tobie, masz przykazane.
------------------------------
------------------------------