(26-01-2014, 16:31)SeptimusV napisał(a): Ty to masz kreatywną głowę. Nie podpalam ludzi ani nic, afczę sobie czy też po prostu obserwuję teren za pomocą scouta, a z automatu w moją stronę lecą jakieś zdania gdzie ja jestem podejrzany i robiłem [to] i [tamto].
Nie wysyłam Ci linków do regulaminu(wtf?)
Nie skakałem do Ciebie, ani nic. No chyba że wiadomość pod koniec rundy, o treści ": D" jest jakoś szalenie prowokująca, a przechwalam się czym? Po prostu piszę że "Mam Cię!" czy cokolwiek innego, nie piszę "ale was zjechalem, wy zero skilla macie".
Nie kojarze też "jestem detektywem i moge wszystko", ani załadowania ci kulki w łeb. Serio.
Możesz sam zacząć nagrywać, jeżeli Ci nie odpowiada to co wysyłam.
Sądzę jednak że ciągłe zabijanie danej osoby/tworzenie zamieszania(np. poprzez oskarżanie kogoś innego bez przyczyny), zaniża jakość serwera, a Twoje zachowanie jest dosyć słabe i chamskie.
Hola hola, teraz mówimy o serwie a wczesniej mówiliśmy o Tobie, argumentacja za słaba była ? Nie sądze żeby serwer cierpiał cokolwiek na tym, że głośno mówie kto jest podejrzany i gdzie jest, nawet na tym zyskuje, ponieważ zachęcam innych do tego typu komunikacji, w końcu niewinni jakoś muszą sobie radzić bo nie mamy specjalnego czatu odseparowanego od reszty, prawda?
I niestety, ale powiedziałeś to o detektywie bo od tamtego momentu zacząłem Ci ładować banie na początku rundy, a wspominasz o nagrywaniu filmików - o tak, zaczne nagrywać filmiki PO fakcie vs filmiki W TRAKCIE, taaak, vloga sobie założe od razu.
Sytuacja z górką i podpalaniem nie była w Twoją strone, to była sytuacja, która miała miejscu kilka dni temu i od razu spam na czacie robiłeś RAU RAU RDM.
Odnośnie odsyłania do regulaminu potwierdzi Ci większośc, szczególnie dzieci, wspominałeś coś tam o tym, że serwer traci na jakości, tak ? Traci dzieki Tobie i dzieki temu że jak jest sobie ktos bez mutacji ale ogarniety i mowi po prostu " Paka w testerze " to taki Ty od razu DZIECI Z MIKRO NIE KORZYSTAJA, ZASADY ZASADY kupa kupa.
Btw, odnośnie podpalania miałem na myśli ZWŁOKI a nie ludzi, a teraz złoż w całość :
Górka + scout + miejsce po palonych zwkłokach + zgony od scouta... to niemożliwe.... TRAITOR !?
Edit.
Dalsza dyskusja raczej już nic nie wniesie do tego tematu, przyznałem sie do RDMowania i jesli mam za to być ukaranym to Ty również powinieneś ponieśc konsekwencje w racji tego że prowokowałeś.