13-08-2013, 11:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-08-2013, 11:54 przez TheReduxPL.)
(13-08-2013, 11:34).:Ghost:. napisał(a): No, coś się im należy. Po mutacji i myślą że mogą wszystko. Ale może nie pmute, w końcu przez osoby które gadają przez mikro serwer jest ciekawszy.. Z drugiej strony dzieci są nienawidzone na serwerach bo gadają ciągle piskliwym głosem itp. itd. więc pewnie pomyśleli że to kolejne takie. Ale jak potem zapadła cisza z jego strony, z ich powinno stać się tak samoPrzypominam Ci, że AdoPL z własnej woli odezwał się raz - potem był stale prowokowany przez tych typków, czasami nie wytrzymywał i palnął jakieś przekleństwo przez mikrofon. Myślisz, że łatwo jest nie reagować na takie obelgi, jak "twój stary nie ma nawet kasy na psychiatrę dla ciebie" czy pochodne? Czuł się urażony i zareagował, proste.
(13-08-2013, 11:35)back_filip napisał(a): Natalia nie znasz całej cytuacji jeżeli dziecko najpierw śpiewa przez mikrofon jakieś piosenki typu "Dobry Jezu" potem wszyscy mówią żeby wreszcie zamknął morde potem wszscy za nim chodzą aż w końcu dochodzi do tego że wszyscy mają dość i albo wychodzą wszyscy z servera albo po prostu go zabijają dla świętego spokoju. Co z tego że kupi coś za 30zł ?! Liczy sie tylko kasa ? A co jeżeli przez takiego szczeniaka kiedy będzie 18graczy on wbije i raptem będzie 3 ? GzŚpiewał? Patrząc po twoich postach na forum mogę spokojnie stwierdzić, że dyskusja z tobą skończy się słowami typu "jesteś debilem", więc wiedz tylko, że powinieneś ściąć tę grzywkę bo tlen nie dochodzi ci do mózgu. On nie śpiewał, póki nie masz dowodów to trzymaj japę na kłótkę. Przez cały czas jego gry na tym serwerze byłem obok niego, wiem dokładnie co robił i czego nie robił więc nawet nie próbuj mi tu wmawiać, że "śpiewa przez mikrofon jakieś piosenki typu Dobry Jezu". Oszukujesz w grze, palisz bzdury na forum - wyjdź.
11minut z servera nie dowodzi praktycznie niczemu. Moge zacząć nagrywać całą swoją grę a gram codziennie i na każdego reporty składać prosze bardzo
Ech, skąd się tacy biorą...