Mentlegen  - Sieć Polskich Serwerów
Skarga na The Nigga Tarox i Xarox - Wersja do druku

+- Mentlegen - Sieć Polskich Serwerów (https://forum.mentlegen.pl)
+-- Dział: Kosz (https://forum.mentlegen.pl/dzial-Kosz)
+--- Dział: Kosz - Inne (https://forum.mentlegen.pl/dzial-Kosz-Inne)
+--- Wątek: Skarga na The Nigga Tarox i Xarox (/watek-Skarga-na-The-Nigga-Tarox-i-Xarox)

Strony: 1 2

Skarga na The Nigga Tarox i Xarox - .:Ghost:. - 16-04-2014

Xarox haker i ghoster, posiada jakiś rodzaj aimbot'a, tarox stoi za nim, więc pewnie to samo. Obydwaj przekazują sobie informacje, oraz celowo rdm'ują określone osoby na serwerze. W razie potrzeby cały serwer był świadkiem tych wydarzeń. Prowokują dodatkowo rządząc się na serwerze, twierdząc że admini i tak mają go w dupie (cóż.. ciężko zaprzeczyć). Od The Nigga Tarox otrzymałem jeszcze wcześniej serie wyzwisk (to już inna sytuacja, ale nie zmienia faktu że dostałem - można sprawdzić logi). Przyprowadził kolegę nerda/hakera i razem zostali "krulami serwera" celowo zabijając innych oraz sprawdzając co rundę kto jest traitorem.

P.S Skargę składam bo widocznie Arhenox ma mnie za oszusta.

RE: Skarga na The Nigga Tarox i Xarox - TarooX - 17-04-2014

1. Proszę o dowody
2. Xarox cheatuje , ja się nie wtrącam w to co on się tam bawi. Sam gram normalnie , szczególnie że dwa dni temu miałem formata i nie chciało mi się nic dodatkowego ściągać.
3. Wyzywaliście go chyba przez 2h
4. Rdm-owaliście go np. YourDoom na samym początku rundy strzela mu HS'a pomimo tego że był inno a Xarox detektywem.
5. Jakie k*rwa informacje ? Ja po prostu z nim gadam...
6. Sam przyszedł
7. Gdzie nasze SID'y ?
8. Jeszcze coś głupiego do powiedzenia masz ?

PS: Da Nigga TarooX , nie The ... "Geniuszu".

RE: Skarga na The Nigga Tarox i Xarox - kubagut445 - 17-04-2014

Grając na serverze zauważyłem, że Nigga się dziwnie zachowuje. Dostał bana (chyba 12h) za wyzwisko w moją stronę. Gracze skarżyli się, że może mieć jakiś cheaty, lecz ja tego nie zauważyłem. Napisał, że nie ma zamiaru długo grać, więc może się bawić AIM botem.

RE: Skarga na The Nigga Tarox i Xarox - .:Ghost:. - 17-04-2014

Heh. Zabijam go na początku rundy, bo ma haxxy że widzi kto jest traitorem i kto co kupuje z traitor shopa :> Super zabawa jest jak każdy wie co i jak, no nie? Cały serwer go wyzywał - tak, zgadnij dlaczego? Może dlatego że ciągle mówił kto jest traitorem, używał aim bot'a i zabijał każdego kogo chciał? Pomijając już sam fakt, że to nie były żadne ciężkie wyzwiska, ani też wiązanki, tylko coś w stylu "debil haker". Wyżej kubagut445 napisał coś o twoim aimbot.. twój kolega też ma haxxy, przypadek? A w twoim poście można zobaczyć, jakie masz skłonności do wyzwisk i prowokacji. Ja tylko przekazuje informacje adminowi, bo są tutaj ludzi którzy chcą zwyczajnie serwer zniszczyć i doprowadzić do ruiny. Dodatkowo mówiliście coś w stylu "ten serwer nie ma adminów, mają go gdzieś, więc możemy robić co chcemy". Tylko tutaj nie wiem czy obydwaj czy tylko jeden z was.

Jeżeli zauważę albo H@ mi pozwoli zaraz dostaną perma :-)

Xarox dostał bana za używanie cheatów, przyznanie się do tego i wielokrotne udowadnianie tego przy obecności admina. W razie potrzeby mam demo. Jeszcze została kwestia taroox'a.

HAHAHA , to żeś dojebał kolego. Powiedziałem że długo tu nie posiedzę więc mogę się pobawić , ale ja to mówiłem o rdm'ach a nie o cheatach ... Tak tak , mam cheaty dlatego tak często się mylę i zabijam innocenta , albo tak często nie mogę kogoś trafić , faktycznie mam aimbota . Co z tego ze często byle lama mnie zabije bo na chama próbuje skillować Deagle.

PS: Tu ludzie nazywają każdego cheaterem kogo nie mogą zabić bo nie trafiają . Raz zabilem 4 ludzi (bylem T) i zostało mi 10 hp , od razu wyzwiska w moją stronę jakim to jestem cheaterem - co z tego że nie zabiłem żadnego z nich headshotem i kolega traitor mi pomagał. No ale cheater , nie mogliśmy go zabić.

Co to tego PS to się z tym zgodzę (byłem świadkiem). Ogólnie ja nie mówię, że masz AIM'a, bo sam tego nie zauważyłem, ale co do przezwisk to przezywasz....

Nawet w tym poście wyzywasz i prowokujesz, co tylko wskazuje na brak jakiegokolwiek szacunku do serwera. Tylko że w grze używasz znacznie cięższych wyzwisk. I nie, ludzi nie nazywają każdego kogo nie mogą trafić hakerem. Zresztą.. skillujesz deagla? SKILLUJESZ DEAGLA? W GARRYS MODZIE? K.

#Z_Serii_Bulek_Dupy. Kolega Pedofil po rozpoczętej walce ze mna (Detektyw a ja inno) zabiłem go w obronie własnej headshotem ze scout'a na jakieś hmm 5-10 m. Co nasz kolega pierwsze zrobił ? Votebana dla mnie, bodajże na 1080 min. - cóż większość miała dość oleju w głowie żeby głosować nie dla bana za odrobinę skilla.

PS: wiesz co to skillować ? Jakby nie patrzeć TTT polega na walce. Więc chyba trzeba umieć z czegoś strzelać ? Wolę się nauczyć strzelać z Deagle'a a nie trafiać M16 w brzuch jak większość ludzi.