Mentlegen  - Sieć Polskich Serwerów
Skarga na Rau Rau - Wersja do druku

+- Mentlegen - Sieć Polskich Serwerów (https://forum.mentlegen.pl)
+-- Dział: Kosz (https://forum.mentlegen.pl/dzial-Kosz)
+--- Dział: Kosz - Inne (https://forum.mentlegen.pl/dzial-Kosz-Inne)
+--- Wątek: Skarga na Rau Rau (/watek-Skarga-na-Rau-Rau)

Skarga na Rau Rau - SeptimusV - 24-01-2014

Kto: Rau Rau
Steam ID: STEAM_0:1:26701058
Powód:
  • Celowe RDM,
  • Zabijanie propami,
  • Nakłanianie innych do rzucania sie propami, jako detektyw,
  • Psucie zabawy/jakości gry poprzez ciągłe wrabianie mnie w bycie traitorem/kimś, nawet gdy on jest detektywem lub niewinnym.
Dowód:
  1. http://www.youtube.com/watch?v=UUrVpQhdCAY
  2. http://www.youtube.com/watch?v=C-rxM05ZNGM
Posiadam więcej filmików, ale nie mam zbytnio czasu aby teraz je przesłać na youtube.

Dzięki za uwagę.

RE: Skarga na Rau Rau - idefikx - 24-01-2014

Z tego co widać na filmikach za prop kille (jeśli nie był traitorem) będzie ban ^^

RE: Skarga na Rau Rau - Arhenox - 24-01-2014

(24-01-2014, 23:15)idefikx napisał(a): Z tego co widać na filmikach za prop kille (jeśli nie był traitorem) będzie ban ^^
Akurat za propkille nie ma bana ... Czekam na jakichś, hmmm..., świadków?

RE: Skarga na Rau Rau - SeptimusV - 24-01-2014

(24-01-2014, 23:15)idefikx napisał(a): Z tego co widać na filmikach za prop kille (jeśli nie był traitorem) będzie ban ^^

Skapnął się że za propkille traci się karmę, po tym jak zabił z 3 osoby i zostało mu ok. 600 karmy, i dopiero wtedy ktoś go uświadomił. Potem poszedł afczyć żeby nadrobić karmę.

RE: Skarga na Rau Rau - RauRau - 26-01-2014

Wkręcaj im dalej. Przyznaje sie do RDMów, chociaż nie zawsze takowe były, jak widzę kogoś ze snajpą na wzgórzu a obok niego widać że ciało było palone to nie podejdę i sie nie zapytam " Przepraszam, jesteś traitorem ? Pytam się, ponieważ co chwile ktoś umiera dostając ze scouta a koło Ciebie jeszcze jest miejsce po palonym ciele. " Ale taki Septimus zaraz wyskoczy z butthurtem i wyśle mi komende do regulaminu mówiąc, jak bardzo źle gram. Poza tym, od RDMów jest karma, za którą jest autmatycznie dawany ban, wiec nie rozumiem co tu to robi na forum.

Poza tym się wycwaniłeś bo nie wiele wcześniej skakałeś do mnie i gadałeś do wszystkich jaki to dobry jesteś i jak mi nie idzie Smile

RDMowałem Ciebie głównie za brak kultury który reprezentowałeś swoją osobą, idąc za Tobą i widząc jak kogoś rozwalasz i zostawiasz ciało mowie do majka ze jestes traitem i gonie Ciebie na co Ty " Pojebany jestes człowieku " etc. - nie mam dowodu na to i nie wiem kto mi to potwierdzi, ale tak było.

Kolejna sprawa : runde przed wczesniej wspominanym nakłanianiem innych do zabijania sie za pomocą propów --->  sekunde po wybraniu ról załadowałeś mi Heada i powiedziałeś " Detektyw nie potrzebuje dowodów i może wszystko " Smile Btw, ja nie powiedziałem że wbije im do domu i nie wiem co im zrobie jesli tego nie zrobia, ja tylko rzucilem hasło... niby Ci to przeszkadza a też brałeś w tym udział, to smutne.

Znajdź mi w regulaminie punkt mówiący o tym, że mówienie że ktoś jest podejrzany jest karalne Smile  Poza tym to dziwne, że akurat mówisz o tym że to CIEBIE wkręcam w bycie traitem czy coś - czemu nie napisałeś że innych też ? Aaa poczekaj, może po prostu nie mam interesuje w tym, ponieważ inni nic nie odwalają i nie robią sobie ze mnie wroga ? jeśli ktoś komuś psuje swoją rozgrywke to Ty swoją obecnością bo pierw sie rzucasz a potem nagrywasz filmiki na których wyglądasz na niewinnego a ja wychodze na takiego, który nie ma co robić i rzuca sie w necie. To tak jak pobić kogoś na ulicy i w momencie kiedy on będzie sie bronił zadzwonić po policje mówiąc że on bije...

RE: Skarga na Rau Rau - SeptimusV - 26-01-2014

(26-01-2014, 15:39)RauRau napisał(a): Wkręcaj im dalej. Przyznaje sie do RDMów, chociaż nie zawsze takowe były, jak widzę kogoś ze snajpą na wzgórzu a obok niego widać że ciało było palone to nie podejdę i sie nie zapytam " Przepraszam, jesteś traitorem ? Pytam się, ponieważ co chwile ktoś umiera dostając ze scouta a koło Ciebie jeszcze jest miejsce po palonym ciele. " Ale taki Septimus zaraz wyskoczy z butthurtem i wyśle mi komende do regulaminu mówiąc, jak bardzo źle gram. Poza tym, od RDMów jest karma, za którą jest autmatycznie dawany ban, wiec nie rozumiem co tu to robi na forum.

Poza tym się wycwaniłeś bo nie wiele wcześniej skakałeś do mnie i gadałeś do wszystkich jaki to dobry jesteś i jak mi nie idzie Smile

RDMowałem Ciebie głównie za brak kultury który reprezentowałeś swoją osobą, idąc za Tobą i widząc jak kogoś rozwalasz i zostawiasz ciało mowie do majka ze jestes traitem i gonie Ciebie na co Ty " Pojebany jestes człowieku " etc. - nie mam dowodu na to i nie wiem kto mi to potwierdzi, ale tak było.

Kolejna sprawa : runde przed wczesniej wspominanym nakłanianiem innych do zabijania sie za pomocą propów --->  sekunde po wybraniu ról załadowałeś mi Heada i powiedziałeś " Detektyw nie potrzebuje dowodów i może wszystko " Smile Btw, ja nie powiedziałem że wbije im do domu i nie wiem co im zrobie jesli tego nie zrobia, ja tylko rzucilem hasło... niby Ci to przeszkadza a też brałeś w tym udział, to smutne.

Znajdź mi w regulaminie punkt mówiący o tym, że mówienie że ktoś jest podejrzany jest karalne Smile  Poza tym to dziwne, że akurat mówisz o tym że to CIEBIE wkręcam w bycie traitem czy coś - czemu nie napisałeś że innych też ? Aaa poczekaj, może po prostu nie mam interesuje w tym, ponieważ inni nic nie odwalają i nie robią sobie ze mnie wroga ? jeśli ktoś komuś psuje swoją rozgrywke to Ty swoją obecnością bo pierw sie rzucasz a potem nagrywasz filmiki na których wyglądasz na niewinnego a ja wychodze na takiego, który nie ma co robić i rzuca sie w necie. To tak jak pobić kogoś na ulicy i w momencie kiedy on będzie sie bronił zadzwonić po policje mówiąc że on bije...

Ty to masz kreatywną głowę. Nie podpalam ludzi ani nic, afczę sobie czy też po prostu obserwuję teren za pomocą scouta, a z automatu w moją stronę lecą jakieś zdania gdzie ja jestem podejrzany i robiłem [to] i [tamto].
Nie wysyłam Ci linków do regulaminu(wtf?)

Nie skakałem do Ciebie, ani nic. No chyba że wiadomość pod koniec rundy, o treści ": D" jest jakoś szalenie prowokująca, a przechwalam się czym? Po prostu piszę że "Mam Cię!" czy cokolwiek innego, nie piszę "ale was zjechalem, wy zero skilla macie".

Nie kojarze też "jestem detektywem i moge wszystko", ani załadowania ci kulki w łeb. Serio.

Możesz sam zacząć nagrywać, jeżeli Ci nie odpowiada to co wysyłam.

Sądzę jednak że ciągłe zabijanie danej osoby/tworzenie zamieszania(np. poprzez oskarżanie kogoś innego bez przyczyny), zaniża jakość serwera, a Twoje zachowanie jest dosyć słabe i chamskie.

(26-01-2014, 16:31)SeptimusV napisał(a): Ty to masz kreatywną głowę. Nie podpalam ludzi ani nic, afczę sobie czy też po prostu obserwuję teren za pomocą scouta, a z automatu w moją stronę lecą jakieś zdania gdzie ja jestem podejrzany i robiłem [to] i [tamto].
Nie wysyłam Ci linków do regulaminu(wtf?)

Nie skakałem do Ciebie, ani nic. No chyba że wiadomość pod koniec rundy, o treści ": D" jest jakoś szalenie prowokująca, a przechwalam się czym? Po prostu piszę że "Mam Cię!" czy cokolwiek innego, nie piszę "ale was zjechalem, wy zero skilla macie".

Nie kojarze też "jestem detektywem i moge wszystko", ani załadowania ci kulki w łeb. Serio.

Możesz sam zacząć nagrywać, jeżeli Ci nie odpowiada to co wysyłam.

Sądzę jednak że ciągłe zabijanie danej osoby/tworzenie zamieszania(np. poprzez oskarżanie kogoś innego bez przyczyny), zaniża jakość serwera, a Twoje zachowanie jest dosyć słabe i chamskie.

Hola hola, teraz mówimy o serwie a wczesniej mówiliśmy o Tobie, argumentacja za słaba była ? Nie sądze żeby serwer cierpiał cokolwiek na tym, że głośno mówie kto jest podejrzany i gdzie jest, nawet na tym zyskuje, ponieważ zachęcam innych do tego typu komunikacji, w końcu niewinni jakoś muszą sobie radzić bo nie mamy specjalnego czatu odseparowanego od reszty, prawda? 
I niestety, ale powiedziałeś to o detektywie bo od tamtego momentu zacząłem Ci ładować banie na początku rundy, a wspominasz o nagrywaniu filmików - o tak, zaczne nagrywać filmiki PO fakcie vs filmiki W TRAKCIE, taaak, vloga sobie założe od razu.

Sytuacja z górką i podpalaniem nie była w Twoją strone, to była sytuacja, która miała miejscu kilka dni temu i od razu spam na czacie robiłeś RAU RAU RDM. 
Odnośnie odsyłania do regulaminu potwierdzi Ci większośc, szczególnie dzieci, wspominałeś coś tam o tym, że serwer traci na jakości, tak ? Traci dzieki Tobie i dzieki temu że jak jest sobie ktos bez mutacji ale ogarniety i mowi po prostu " Paka w testerze " to taki Ty od razu DZIECI Z MIKRO NIE KORZYSTAJA, ZASADY ZASADY kupa kupa.

Btw, odnośnie podpalania miałem na myśli ZWŁOKI a nie ludzi, a teraz złoż w całość :
Górka + scout + miejsce po palonych zwkłokach + zgony od scouta... to niemożliwe.... TRAITOR !?

Edit.

Dalsza dyskusja raczej już nic nie wniesie do tego tematu, przyznałem sie do RDMowania i jesli mam za to być ukaranym to Ty również powinieneś ponieśc konsekwencje w racji tego że prowokowałeś.

RE: Skarga na Rau Rau - Arhenox - 26-01-2014

@[RauRau] To, że inny gracz przypomina o zasadach, się chwali - mało jest osób, które o nich pamiętają, a regulamin to rzecz święta. Co do RDM'ów - kary nie będzie, bo kara za to system karmy. Propkille też nie są zagrożone karą bana - dopuszczam je. Gorszym wykroczeniem było to, dot. namawiania innych - gracz/-e nie ma/-ją prawa zmieniać rodzaju rozgrywki - na serwerze jest TTT, więc ma być gra ściśle według TTT. Coś takiego może uczynić tylko H@ (bez zgody graczy) lub Admin (tylko, jeżeli uzyska w głosowaniu zgodę ponad połowy serwera, nie chodzi tutaj o zmianę trybu gry, co jest całkowicie zakazane). Uwzięcie się znowuż na jedną osobę podchodzi pod nękanie. Biorąc jednak pod uwagę to, że konflikt jest tutaj tylko między Wami. Z tego, co mówi "oskarżony", wina w pewnym sensie jest także Septimus'a. Poza tym fałszywe oskarżenia są częścią tej gry. By było sprawiedliwie - powinienem przejrzeć logi i wykryć, kto tak naprawdę to wszystko zaczął. Zważając na to, że szukanie tych zdarzeń zajęłoby mi mnóstwo czasu, a kara i tak nie byłaby wielka - nie ma to sensu. Ponieważ jest to konflikt dwóch "jednostek", uważam, że najrozsądniej będzie, gdy się pogodzicie. Uznając więc małą szkodliwość czynu w stosunku całego serwera, nakazuję WAM się tutaj (w tym temacie) pogodzić i cieszyć się grą. Macie na to 2 dni. Jeżeli tego nie zrobicie lub dowiem się, że ktoś znowu wywołał konflikt, wrócę do tej sytuacji.
Rozpatrzono pozytywnie

Jeżeli nie zgadzasz się z podjętą decyzją, pisz na [email protected] lub na PW

Przepraszam za jakikolwiek problem związany ze swoją grą, od teraz będę starał się uważać na to co robie i nie wkurzać kogokolwiek swoim zachowaniem.