![]() |
Server ogólnie - pytania i inne - Wersja do druku +- Mentlegen - Sieć Polskich Serwerów (https://forum.mentlegen.pl) +-- Dział: Kosz (https://forum.mentlegen.pl/dzial-Kosz) +--- Dział: Kosz - Inne (https://forum.mentlegen.pl/dzial-Kosz-Inne) +--- Wątek: Server ogólnie - pytania i inne (/watek-Server-ogolnie-pytania-i-inne) |
Server ogólnie - pytania i inne - NMF1 - 08-08-2013 Witam, chciałbym się dowiedzieć, jakie będą losy tego servera - Czy macie zamiar zrobić cokolwiek z tym serverem? Serwer stoi pusty, ale co jakiś czas gdy gram z kumplami ktoś wbija ![]() Niestety zdażają się przychodzić ludzie, którzy masowo RDMują i psują wszystkim zabawę :/ Pozatym jest kilka komend, które powinny zostać ustawione (lepiej by się grało ![]() przydałoby się kilka dodatkowych addonów (chyba że server ma być vanilla). I gdyby była jakać ogarnięta Administracja, która byłaby dosyć aktywna gdy ktoś gra na serverze... (Jeśli będzie coś w stylu rekrutacji, ja się chętnie zgłoszę - mam sporo czasu, doświadczenia i ochoty ![]() RE: Server ogólnie - Arhenox - 08-08-2013 (08-08-2013, 18:31)NMF1 napisał(a): Witam, chciałbym się dowiedzieć, jakie będą losy tego servera - Czy macie zamiar zrobić cokolwiek z tym serverem?Serwer właśnie dopiero co został założony i mamy ochotę go rozwijać jak tylko możemy ![]() Proszę zgłaszać wszelkie swoje propozycje co do pluginów, cvar'ów etc. w Propozycjach Zmian - bardzo chętnie wysłuchamy ![]() Wkrótce zostanie także otwarta rekrutacja, aktualnie Adminem tam jestem tylko ja. Aktualnie na tydzień spadam, ale jak tylko przyjadę, to się wszystkimi serwerami porządnie zajmę ![]() Pozdrawiam, Arhenox RE: Server ogólnie - pytania i inne - Natalia97.wykOnawca - 08-08-2013 Gdy beda podania chetnie zloze na: -Adminke na TTT -Ultraadminke/Globaladminke z priv. Klasa UltraKicia ;3 A I sorka Archi ze pisze tutaj ale man pomysl by dodac WolfMusic I plugin na punkty(otrzymujesz za czas na serwerze I wymieniasz np na traile,czapki itd.) RE: Server ogólnie - pytania i inne - NMF1 - 08-08-2013 RE: Server ogólnie - pytania i inne - Natalia97.wykOnawca - 09-08-2013 Point shopa to na TTT i DarkRP Tylko takie małe ale... Point shop crashuje 50% serwerow z niewiadomego powodu na pozostalych 50% działa perfect RE: Server ogólnie - pytania i inne - back_filip - 10-08-2013 Cytat:Point shop crashuje 50% serwerow z niewiadomego powoduPowodem jest błędna konfiguracja pliku dotyczącego bazy danych sql. Wystarczy założyć bazę danych i zainstalować na serverze. Administratorzy niektórych serverów są ułomni i wklejają po prostu niektóre dodatki które bez manualnej konfiguracji nie są w stanie działać a co gorsza mogą wytwarzać szkody takie jak crash servera RE: Server ogólnie - pytania i inne - Natalia97.wykOnawca - 10-08-2013 No,tak Tylko by nie przesadzić z tymi postaciami do kupna np. Nie dawajcie Alyx ale np. Skeleton,zombie i inne takie. Postaram się.napisać. Do znajomego który pracuje w ovh.pl może da maszynkę 16gb na kolejne serwery mentlegena tylko wpierw musimy trochę ludu na serwerach mieć |