Zbieramy ekipę? - Wersja do druku +- Mentlegen - Sieć Polskich Serwerów (https://forum.mentlegen.pl) +-- Dział: Kosz (https://forum.mentlegen.pl/dzial-Kosz) +--- Dział: Kosz - Inne (https://forum.mentlegen.pl/dzial-Kosz-Inne) +--- Wątek: Zbieramy ekipę? (/watek-Zbieramy-ekipe) |
Zbieramy ekipę? - .:Ghost:. - 14-08-2012 SIEMA ! Jak pewnie zauważyliście jutro pojawi się CO-OP do TF2. Tak, chodzi tu o Mann vs. Machine. No więc, jako dwuletni gracz Team Fortress, pomyślałem sobie, że muszę zaliczyć go zaraz po pojawieniu się! No ale, w pojedynkę go przecież, nie ważne jak bardzo bym chciał, nie zaliczę. Potrzeba jeszcze pięciu graczy. No więc, jak zawarłem nieco znajomości z duela, pomyślałem sobie, czemu by tak nie pograć z wami . Jak w temacie, trzeba zebrać ekipę, są jeszcze cztery wolne miejsca. Potrzebujemy elity, no może nie aż takie pierwsza klasa, ale doświadczenie w TF2 wymagane i to całkiem spore. Dodatkowo dobrze posiadać mikrofon, aby szybko się porozumiewać. Nie wiem jak wy, ale ja już nawet wkułem na pamięć typy tych robotów. Możemy się umówić na załóżmy siódmą (nie z rana oczywiście...). Jeśli chcesz zagrać napisz post. Podczas zbierania ekipy, post tutaj będzie aktualizowany! ZBIERAMY EKIPĘ !!! Miejsca: 6/6 Gracze: - .:YourDoom:. - Mr.Gombkaa - luksus322 - Extragracz - Budyń ! - Hitaschi ------------------------- Rezerwowi: -------------------------- Co i jak, czyli typy robotów: http://www.teamfortress.com/mvm/machines/ REZERWACJA KLAS, DO EXTRAGRACZA ! NIE DO MNIE, BO MNIE ZARAZ NIE BĘDZIE ! PYTANIA TEŻ DO EX'a ! NIECH EX EDYTUJE TEN POST ZA MNIE ! Dobra, ekipa zebrana, w razie czego jeszcze rezerwowych można poszukać. Ale do rzeczy, nie możemy sobie tak po prostu zacząć grać jak się nam podoba, no może w pierwszej misji, ale poza tym, trzeba mieć taktykę (tzw. dobrać klasy). Czyli tak, ze względu na małą efektywność przeciw robotą, niektóre klasy odpadają, a jest to Snajper. Owszem, zdejmie trochę robotów, ale w porównaniu do np. Demomana, jego efektywność jest za niska. Oto mój plan dotyczący naszych klas, proponujcie własne, to się zobaczy. Niżej dostępne klasy: ZMIANA PLANÓW, DOSTĘPNA KAŻDA KLASA POZA SNAJPEREM. Demoman: 2 Inżynier: 1 Medyk/Żołnież/Heavy: 1 Heavy: 1 Żołnież/Pyro: 1 Taktyka Moja: Inżynier: Buduje działko, ktoś musi go osłaniać (jedna osoba do ochrony przed sentry buster'em), lub minisentry + samosąd Demoman: Ofensywa, zastawianie pułapek, granaty, atakowanie minami itp. itd. Medyk: Leczy wszystkich, ale głównie Heaviego Heavy: RATATATATATA Żołnież: Ofensywa/ Defensywa Pyro: Ofensywa, szarża na przeciwnika, dobrze sprawdził by się tu flogistynator lub dupalacz. Taktyka Luksusa: RUSH NA PAŁE !!! KLASY: .:YourDoom:. - Demoman Mr.Gombkaa - Medyk/Snajper luksus322 - Inżynier Extragracz - Spy/Pyro/Medyk Budyń ! - Heavy Hitaschi - Demoman WYPOSAŻENIE: Dobra, dzisiaj doszło tzw. wyposażenie, ulepszenia, które wybieramy sobie przed grą. Tutaj link, a niżej opisana nasza taktyka, jeśli chodzi o wyposażenie: http://www.teamfortress.com/mvm/mercs/ WYPOSAŻENIE #2 Niżej opisane, co powinniśmy sobie wybrać z ulepszeń. Starałem się je jak najlepiej dobrać, ale jeżeli macie swoje propozycje, walcie śmiało . MEDYK: - Critical Hit Boost - Ubercharge Nie brać quick-fix'a ! ŻOŁNIEŻ: - Return To Base - Critical Hit Boost - Ubercharge Wymagany sztandar chwały ! INŻYNIER: - Ammo Refill - Buildings upgrade (nie dla minidziałek) - Critical Hit Boost (zamiast krytów dla ciebie, twoje działko szybcie strzela) Przydałby się z minidziałkami, ponieważ może postawić DWA minidziałka ! HEAVY: - Critical Hit Boost - Return To Base - Ammo Refill Zwykły minigun najlepszy ! SKAUT: - Ubercharge - Critical Hit Boost Wymagane wściekłe mleko! Ulepszone spowalnia przeciwników! DEMOMAN: - Ubercharge - Return To Base - Critical Hit Boost Wyrzutnia bomb samoprzylepnych mile widziana! SPY: - Ubercharge - Return To base Ambasador ! Zmiana planów, update będzie u nas o trzeciej w nocy, tak więc nie rozegramy tego o 19... w razie czego na razie ustalamy jedenastą (nie w nocy). W razie czego czekamy 15-30 min, jeżeli ktoś się spóźni, po tym zaczynamy ! RE: Zbieramy ekipę? - TheJanuszek918 - 14-08-2012 Da się np wejśc na serwa i byś w Obserwatorach ? ( Krótko gram w TF2 ) EDIT: luksus ma dobrą taktyke RE: Zbieramy ekipę? - Arhenox - 14-08-2012 (14-08-2012, 16:47)TheJanuszek918 napisał(a): Da się np wejśc na serwa i byś w Obserwatorach ? ( Krótko gram w TF2 )Na normalnym serwerze tak, ale nie wiem jak to będzie w tym Coopie. Przypuszczam, że raczej nie, ale wszystko możliwe RE: Zbieramy ekipę? - luksus322 - 14-08-2012 Taka notka odemnie : przynieście flaszke lub inny napój energetyczny, czipsy lub co tam chcecie, przedmiot po swojej lewej który posłuży wam jako broń podczas ZombieApokalipsy (bóg jeden wie ile czasu spędzimy nad tym) i zapas dobrej muzyki zagrzewającej do tworzenia większego rozpierdolu RE: Zbieramy ekipę? - TheJanuszek918 - 14-08-2012 (14-08-2012, 16:49)Extragracz napisał(a):(14-08-2012, 16:47)TheJanuszek918 napisał(a): Da się np wejśc na serwa i byś w Obserwatorach ? ( Krótko gram w TF2 )Na normalnym serwerze tak, ale nie wiem jak to będzie w tym Coopie. Przypuszczam, że raczej nie, ale wszystko możliwe Ex tyle że na normalnym serwerze da sie być w obserwatorach to wiem ( Przegrałem w TF2 56 H ale Steam usunął mi konto ) RE: Zbieramy ekipę? - luksus322 - 14-08-2012 (14-08-2012, 19:35)TheJanuszek918 napisał(a):(14-08-2012, 16:49)Extragracz napisał(a):(14-08-2012, 16:47)TheJanuszek918 napisał(a): Da się np wejśc na serwa i byś w Obserwatorach ? ( Krótko gram w TF2 )Na normalnym serwerze tak, ale nie wiem jak to będzie w tym Coopie. Przypuszczam, że raczej nie, ale wszystko możliwe Tak tyle że normalny serwer ma około 24 sloty więc ludzie którzy nie dołączą do BLU bądź RED mogą dołączyć do spectatorów zaś taki coop może być np. max 6 osobowy bo taki maksymalny limit składu więc może być to jak w l4d gdzie max graczy to 4 (chyba że serwer jest modowany) a podejrzewam że ten co-op będzie mocno wzorowany na left4dead RE: Zbieramy ekipę? - .:Ghost:. - 15-08-2012 JUTRO 11:00 RANO ZBIÓRKA NA MANN VS. MACHINE, PONIEWAŻ UPDATE BĘDZIE O TRZECIEJ W NOCY ! |