Szukam "pszyjaciuł" !!!!! - Wersja do druku +- Mentlegen - Sieć Polskich Serwerów (https://forum.mentlegen.pl) +-- Dział: Pogadanki (https://forum.mentlegen.pl/dzial-Pogadanki) +--- Dział: Przywitaj się ! (https://forum.mentlegen.pl/dzial-Przywitaj-sie) +--- Wątek: Szukam "pszyjaciuł" !!!!! (/watek-Szukam-pszyjaciul) Strony:
1
2
|
Szukam "pszyjaciuł" !!!!! - .:Ghost:. - 12-08-2012 Siema, Jestem Ghost, szerzej znany jako WaP czy YourDoom. Uwielbiam grać na polskich serwera TF2, a w szczególności na duelu. Grałem na serwerze w sieci HomePlay, w której zresztą byłem razem z moim serwerem (ale sieć sobie upadła). W TF2 nie znoszę F2P, którzy się zbytnio wymądrzają (co za idioci, oskarżają o cheaty, tylko dlatego, że nie potrafią zrozumieć: jak wejdziesz szpiegiem do wody, to cię widać....), zalepiania drzwi minami, kampienia, bodyshoterów, spamerów, nieogarniętych 10-latków, rocket-spamerów, pyro z flogistynatorem oraz backburner'em biegających w kółko jak p**eby, noobskich heavy nakur***jących gdzie popadnie i myślących sobie jacy to oni dobrzy, frajerów, kretynów i tym podobnych popaprańców. Co do zainteresowań, to lubię tworzyć mapy w Source SDK do TF2 oraz HL2. Większość stąd mnie powinna znać, to ja, ghost. Siema MrWiska, Ex, luksus . Poza tym jestem trwałym graczem TF2, mam ponad 1000 godzin przegranych w naszą ulubioną strzelankę. Moimi ulubionymi postaciami są: Demo, Snajper oraz Pyro/Spy. I tak dalej i tak dalej nudnej opowieści o mnie.... Jak tylko wezmę się porządnie za serwer, istnieje opcja, że będę w tej oto sieci z moim serwerem, a ilość moich gwiazdek będzie wskazywała wielkość...ważność mojej osoby . RE: Szukam pszyjaciuł !!1111 - Arhenox - 12-08-2012 Heh, rozje*** mnie ten post RE: Szukam "pszyjaciuł" !!!!! - MrWiska - 13-08-2012 Po pierwszych 3 zdaniach mnie zabiłeś (Bo ja jestem F2P ) RE: Szukam "pszyjaciuł" !!!!! - .:Ghost:. - 13-08-2012 Wiska, napisałem że nie lubię wymądrzających się F2P. Poza tym jak ktoś jest F2P to mi to zbytnio nie przeszkadza RE: Szukam "pszyjaciuł" !!!!! - MrWiska - 14-08-2012 Masz szczęście, bo inaczej bym się obraził i nie dał ci żyć na serwie tf'a RE: Szukam "pszyjaciuł" !!!!! - luksus322 - 15-08-2012 tyle że.... heavy musi napierdalać gdzie popadnie by coś robić RE: Szukam "pszyjaciuł" !!!!! - .:Ghost:. - 20-08-2012 No tak, ale jeżeli po raz piąty giniesz od kampiącego w rogu f2p heaviego, to się można zdenerwować. Dodatkowo, oni uważają się za pro, a nie potrafią przebiec skautem paru metrów bez wypierdolenia się na morde. RE: Szukam "pszyjaciuł" !!!!! - MrWiska - 20-08-2012 Przepraszam cię, ale ja potrafię przebiec skautem 3 razy mapę z bazy do bazy i po środku, i się nie zabić RE: Szukam "pszyjaciuł" !!!!! - luksus322 - 03-09-2012 postawie na środku działko i sprawdzimy twoje umiejętności xD Postawie na środku 2 działka w oknie snajperów i demo a w korytarzach pyro i heavych i sprawdzimy twoje umiejętności xD RE: Szukam "pszyjaciuł" !!!!! - MrWiska - 04-09-2012 Ok mi pasuje i tak mnie nie dedniesz |