Niesłuszny ban gracza Romantyk12 oraz olej(PL) - Wersja do druku +- Mentlegen - Sieć Polskich Serwerów (https://forum.mentlegen.pl) +-- Dział: Kosz (https://forum.mentlegen.pl/dzial-Kosz) +--- Dział: Kosz - Inne (https://forum.mentlegen.pl/dzial-Kosz-Inne) +--- Wątek: Niesłuszny ban gracza Romantyk12 oraz olej(PL) (/watek-Niesluszny-ban-gracza-Romantyk12-oraz-olej-PL) |
RE: Niesłuszny ban gracza Romantyk12 oraz olej(PL) - Prolak - 14-05-2014 @up Co do drugiej wypowiedzi, to ogólna skarga na Pedofila jako admina znajduje się wyżej na forum. Tutaj rozmawiamy o banie, a nie o grzechach Pedzia. RE: Niesłuszny ban gracza Romantyk12 oraz olej(PL) - xSkyer - 14-05-2014 Cebula to Uranus ? Kłamiesz , jego nick to dewitek24 RE: Niesłuszny ban gracza Romantyk12 oraz olej(PL) - Romantyk12 - 14-05-2014 RE: Niesłuszny ban gracza Romantyk12 oraz olej(PL) - kubagut445 - 14-05-2014 http://prntscr.com/3j8iml RE: Niesłuszny ban gracza Romantyk12 oraz olej(PL) - Arhenox - 14-05-2014 Dla Waszej informacji - Cebula to Uranus... Za multikonto się z nim jeszcze rozmówię. Jak już pisałem - nie mam dzisiaj czasu już się sprawą zajmować, proszę o skończenie z pisaniem mało wnoszących postów. Jedyne co mogę powiedzieć, tekst typu "Caly serwer Cie znienawidzi jak mnie zbanujesz pedofilu ( ͡° ͜ʖ ͡°)" brzmi dla mnie jak czysta groźba i lekceważenie Admina, nie mówiąc o Tym, że praktycznie wszyscy zamieszani dziwnym trafem piszą ( ͡° ͜ʖ ͡°). Owa buźka zaczyna mnie już poważnie irytować, bo jest ona czysto "trollowa". Doprowadźcie do tego, że będę bardziej zdenerwowany, a będą za nią lecieć kick'i. RE: Niesłuszny ban gracza Romantyk12 oraz olej(PL) - sw13zop - 14-05-2014 jako admin powinienes miec wlasnie zajebistą opinie... a masz gównianą... jak by sie raz taka spina zdarzyla, to ok. ale to juz nie jest pierwszy raz, pozatym banowac romantyka i oleja?!?!?!??! to,sa jedni z najlepszych graczy na serwerze (i nie mowie o skillu bo romantyk i olej mają zerowego skilla ^^) a ty ich banujesz bo uwarzasz sie za lepszego. pozatym jak gram na tym serwie jakies 2 tygodnie prawie codziennie (bo zdarza sie raz na jakis czas ze nie ma mnie pewnego dnia) to zglaszam ze dzisiaj widzialem cie pierwszy raz jestes niekompetentny, nieuczciwy, wywyrzszasz sie i nie jestes aktywny uranus nie morze być cebulą, bo uranus cie nienawidzi tak samo jak reszta graczy nawet inni admini są przeciwko tobie. gdyby urządzic glosowanie o twoje dalsze adminowanie, bylyby tylko 2 glosy przeciw, twoj i cebuli w takiej sytuacji prosze w imieniu oleja, romantyka administracji i reszty graczy ttt do unbana tych dwoch graczy, oraz o usunięcie pedofila jako administratora!!! [EDIT] dodam "niedojrzały" sory ale pisze z telefonu RE: Niesłuszny ban gracza Romantyk12 oraz olej(PL) - dewitek24 - 15-05-2014 Dobra, przyznaje sie bez bicia. Założyłem konto Cebula tylko dlatego że Pedofil mnie o to błagał. Nie wiem dlaczego, ale było go mi troche żal. Teraz jak to wszystko czytam to widze, że popełniłem błąd bo Doświadczony nie nadaje sie na admina ani troche. Przepraszam za tamto konto. Romantyk i olej, jestem z wami. RE: Niesłuszny ban gracza Romantyk12 oraz olej(PL) - kubagut445 - 15-05-2014 (15-05-2014, 06:29)dewitek24 napisał(a): Dobra, przyznaje sie bez bicia. Założyłem konto Cebula tylko dlatego że Pedofil mnie o to błagał. Nie wiem dlaczego, ale było go mi troche żal. Teraz jak to wszystko czytam to widze, że popełniłem błąd bo Doświadczony nie nadaje sie na admina ani troche. Przepraszam za tamto konto. Romantyk i olej, jestem z wami. Tłumacz się tłumacz... Myślisz, że jak mnie usuniesz ze znajomych to nie znajdę historii? Wcale go nie prosiłem, sam mi napisał na steamie, że to już przesada i żebym ich zbanował. Tylko prosił, żebym nie mówił, że to on, bo go mafia RDMu znienawidzi. P.S. Renderuje film z całej akcji.. Link RE: Niesłuszny ban gracza Romantyk12 oraz olej(PL) - Romantyk12 - 15-05-2014 "chodzi o to zee zabiłem oleja raz jako inno a potem zaczal mine wyzywac i zabijac na poczatku rundy razem z Romantykiem" 13:00 I tutaj jawne kłamstwo. Nie znęcałem się nad Tobą ani nie zabijałem jak inno, ponieważ byłem ZDRAJCĄ, a to chyba muszą robić. Zabiłem Cie raz,właśnie jako zdrajca. Jeżeli za to się teraz banuje to musiałem chyba jakiś punkt w regulaminie pominąć. Chyba że sobie go sam wymyśliłeś. RE: Niesłuszny ban gracza Romantyk12 oraz olej(PL) - kubagut445 - 15-05-2014 To wtedy z twojej strony był może akurat przypadek, ale olej mnie parę razy bez powodu zabił. Jak już pisałem nie raz, głównym powodem bana były wyzwiska/obrażanie mojej osoby, a "znęcanie" się było tylko jako powód poboczny. |