Mentlegen  - Sieć Polskich Serwerów
Skarga na Doświadczonego Pedofila - Wersja do druku

+- Mentlegen - Sieć Polskich Serwerów (https://forum.mentlegen.pl)
+-- Dział: Kosz (https://forum.mentlegen.pl/dzial-Kosz)
+--- Dział: Kosz - Inne (https://forum.mentlegen.pl/dzial-Kosz-Inne)
+--- Wątek: Skarga na Doświadczonego Pedofila (/watek-Skarga-na-Doswiadczonego-Pedofila--664)

Strony: 1 2 3 4

RE: Skarga na Doświadczonego Pedofila - LeviTheJew - 15-05-2014

POGRUBIONA CZCIONKA JEST OZNACZONA JAKO OPCJONALNA DO CZYTANIA!

Nie lubię siebie nazywać "Bardzo Dobrym Adminem" gdyż takim nie jestem. Też popełniam czasem błędy (A lot) ale i tak jestem szanowany (Tak wiem bez sensu ten wstęp Sarcastic). Co do pana Pedofila mam argument, ale najpierw teza.

Pedofil nie wypełnia dobrze swoich obowiązków.

Byłem przez chwilę w spectatorach na serwerze gdy był na nim Pedofil, i zauważyłen kilka złamanych punktów ze strony graczy, a dokładnie pkt'y: 6 i 10. Gdybym nie wszedł na serwer Pedofil nie wiedział by co zrobić, więc dałem mu opcję: 1. Kick lub ban 1-3 dni albo perm. 2. Poczekać aż się uspokoją.
Straciłem zaufanie u Pedofila już gdy dotarła na forum pierwsza skarga na niego od Robo. Zabawy komendami - tu się zgodzę jak najbardziej.

W skrócie Pedofil nie za bardzo nadaję się do pełnienia obowiązków admina. #Żegnam_nie_polecam

RE: Skarga na Doświadczonego Pedofila - kubagut445 - 15-05-2014

"Byłem przez chwilę w spectatorach na serwerze gdy był na nim Pedofil, i zauważyłen kilka złamanych punktów ze strony graczy, a dokładnie pkt'y: 6 i 10. Gdybym nie wszedł na serwer Pedofil nie wiedział by co zrobić, więc dałem mu opcję: 1. Kick lub ban 1-3 dni albo perm. 2. Poczekać aż się uspokoją."

Nie chciałem ich od razu banować, bo po 1 chciałem zebrać dowodu, a po drugie po czymś takim jest taka akcja jak teraz, skargi itp. Głównie się "bałem" po tym co zbanowałem Robo, Archenox był za mną (słuszny ban) lecz reszta servera była przeciw. Ja nie jestem nieszanowany dlatego, że coś źle robie tylko dlatego, że banuje ludzi (to co powinienem robić)

RE: Skarga na Doświadczonego Pedofila - Romantyk12 - 15-05-2014

Up.

Inni admini także banują ludzi a jakoś nie ma żadnych skarg praktycznie na nich,nieprawdaż?
Gdybyś wykonywał swoje wszystkie obowiązki poprawnie to nie byłoby tylu problemów? Zawsze musi być jakiś powód,nic nie dzieje się znikąd.

RE: Skarga na Doświadczonego Pedofila - Prolak - 15-05-2014

@up

Nie ma skarg bo banują ruskich i Niemców. Banowani przez innych adminów zazwyczaj nie są tutaj bywalcami.

Ich zbanowałem, bo byłem pewny w 100% swojej decyzji. Nie należeli oni do gangu Robo, dlatego nikt się nie "pluł". Jestem znienawidzony na serverze dlatego, że zbanowałem robo na 3dni...

@Up

Oj... Nie tylko dlatego

To podaj mi powody dlaczego, bo do tego momentu nie wiem.

Ktoś mnie wyręczy? Bo ja mam tego tylko kilka.

RE: Skarga na Doświadczonego Pedofila - Arhenox - 15-05-2014

Chętnie ich wysłucham, ale odnoszę to samo wrażenie, że banda Robo za bardzo uważa się za króli i wydaje im się, że są bezkarni...