Mentlegen  - Sieć Polskich Serwerów
Skarga na Doświadczonego Pedofila - Wersja do druku

+- Mentlegen - Sieć Polskich Serwerów (https://forum.mentlegen.pl)
+-- Dział: Kosz (https://forum.mentlegen.pl/dzial-Kosz)
+--- Dział: Kosz - Inne (https://forum.mentlegen.pl/dzial-Kosz-Inne)
+--- Wątek: Skarga na Doświadczonego Pedofila (/watek-Skarga-na-Doswiadczonego-Pedofila--664)

Strony: 1 2 3 4

RE: Skarga na Doświadczonego Pedofila - sw13zop - 15-05-2014

Przeczytaj jeszcze raz zanim co napiszesz

RE: Skarga na Doświadczonego Pedofila - xSkyer - 15-05-2014

Nawet jesli masz dobre dowody na ich wine to skarga na ciebie nie zniknie.
Ja uwwżam , że vanujac stalych graczy , tracimy ich. Nie mowiac tu o braku reklam ze strony Arhenoxa , a sam zrobil dzial do reklam konkurencji. Fakt kara dowolna , ale mieli powody , by bluzgac na coebie. Nikt cie nie lubi deal with it.

RE: Skarga na Doświadczonego Pedofila - dewitek24 - 15-05-2014

Na początek chce przeprosić moich znajomych za wspieranie Pedofila. Moje dobre serce chciało dać mu drugą szanse ale widzę że nie było warto. Dołączam się do skargi na wspomnianego admina, ponieważ nie było żadnej sytuacji ze znęcaniem się. Racja admin był obrażany(dlatego było mi go żal), ale Romantyk i olej mówili tylko to co myślą inni. Jeszcze raz chce was przeprosić i obiecuje że to się nie powtórzy.

RE: Skarga na Doświadczonego Pedofila - sw13zop - 15-05-2014

Uranus zostajesz ułaskawiony w imieniu serwera!

Ale pedofilowi nie odpuszcze

RE: Skarga na Doświadczonego Pedofila - kubagut445 - 15-05-2014

(15-05-2014, 14:29)xSkyer napisał(a): Nawet jesli masz dobre dowody na ich wine to skarga na ciebie nie zniknie.
Ja uwwżam , że vanujac stalych graczy , tracimy ich. Nie mowiac tu o braku reklam ze strony Arhenoxa , a sam zrobil dzial do reklam konkurencji. Fakt kara dowolna , ale mieli powody , by bluzgac na coebie. Nikt cie nie lubi deal with it.

Mieli powody? Ohnoes Niby co takiego zrobiłem? Bo już nie wiem właśnie dlaczego oni mnie wgl. zaczęli przezywać...

Twoje zachowanie pozostawia wiele do życzenia. Cały serwer Cię nie lubi , opieram te słowa na faktach , gdyż przedtem ostro rozmawiałem z graczami. Zresztą potrafisz się spinać.

RE: Skarga na Doświadczonego Pedofila - Arhenox - 15-05-2014

@[sw13zop] "serwer potrzebuje adminow szanowanych aktywnych przyjacielskich i lubianych
nie spelniasz ani jednego
nie zdobedziesz szacunku banując stałych graczy sory"
- ponownie jesteś w błędzie. Admin musi być szanowany przez innych, bo to inni mają obowiązek go szanować.
Administrator nie musi być lubiany - byleby wypełniał dobrze swoje obowiązki.
Co do ostatniego zdania...
Długą wypowiedź na temat tego umieściłem w rozpatrzeniu odwołania, w skrócie - to, czy gracz gra często czy prawie w ogóle Adminowi ma "wisieć i powiewać" - liczy się to, co zrobił złego.
"Uranus zostajesz ułaskawiony w imieniu serwera!
Ale pedofilowi nie odpuszcze" - nie było to ani zabawne, ani śmieszne... Twoja postawa powoli mnie załamuje...
Póki co widzę tylko słowa... Cały czas oczekuję na jakieś dowody, bo jedyne co mam potwierdzone, to nadużywanie ignite'a (przez kilku Adminów, nie tylko P3dofila)... Jeżeli podacie sensowne dowody - P3dofil może zostać odsunięty, jednak póki co wszyscy tylko piszą o tym "jak bardzo go nie lubią".

Ja się z werdyktem nie zgadzam , a co do cytatu sw13zopa to ON ma rację. Nikt NIE CHCE adminów co nadużywają komend i się źle zachowują Pora brać pod uwagę zdania graczy , panie Arhenoxie.

RE: Skarga na Doświadczonego Pedofila - Prolak - 15-05-2014

Mówienie o nadużywaniu komend przez osoby które bawią się jailem, ignitem i slapem mnie nie przekonuje. Kto jest bez grzechu niech rzuci kamieniem.

RE: Skarga na Doświadczonego Pedofila - Arhenox - 15-05-2014

@[xSkyer] Póki co nic mu nie udowodniliście. Przy okazji - chyba się nieco przeliczyłeś. W całej sieci nie ma demokracji. Jedyną osobą, która decyduje, jestem ja. Opinie graczy służą tylko pomocą dla mnie w podjęciu decyzji. Z werdyktem masz prawo się nie zgadzać, ale musisz się z nim pogodzić (i nie tylko Ty), jeśli chcesz dalej mieć swoją rangę i grać na serwerze. Tyrania pełną gębą, co nie?
PS. Uważasz, że postąpiłem źle nie cofając kary osobom, które się do popełnienia czynu nawet same się przyznały? Kara była mniejsza niż taka, którą sam bym wymierzył. Jeszcze miałem ją zmniejszać... F*** logic...